Zöld Batyu

Közgázos hallgatók kalandjai Nyugat-Európában.

Friss útravaló

  • tesz-vesz: nem igazán értem ezt a blogot, se a kommentjeit nem látok összefüggést (2011.12.02. 23:24) 5769...
  • Yumurdzsak: adlersen! nekem nem az olasz csávó száma kell, hanem a norvég jégkirálynőké ! (2008.12.22. 13:25) norVÉG
  • Balázs, straight outta\' da ghettos of Groninga\': aldi rakenról, albert heijn gumipop, Amszterdam raggacore, Pécs matyó hímzés. (már elnézést a bel... (2008.12.09. 13:51) Honvágy
  • jackie.: hát, akkor neked nem kell szlovák hordákkal megküzdened ezek szerint! bocsánat, ez nem volt PC. de... (2008.11.26. 00:52) elmaradásaim
  • horrorshow: hú pont ezen a szép város/elhanyagolt város dolgon gondolkodtam valamelyik nap, és én asszem szíve... (2008.11.10. 19:55) Utazás, túlélés, satöbbi
  • public hikikomori: A hasonló légkör tényleg benne van a dologban. Tegnap a szobatársamnak volt két amcsi vendége. Kér... (2008.11.05. 17:58) "...köszönöm a lekvárt!"

Országok

Linkblog

"The lectures should not turn into a monologue from the part of the lecturer."

2008.09.02. 17:11 | public hikikomori | Szólj hozzá!

Címkék: hollandia

Megvolt az első néhány órám, a hatás nem maradt el. A színvonalkülönbség az otthoni állapotokhoz képest tényleg döbbenetes mind mentalitásban, mind az oktató felkészültségében és motiváltságában. Még ért is ahhoz, amit tanítani akar, hát nem durva?

Majd írok a kurzusokról külön is, elöljáróban csak annyit, hogy a tárgyaim Intarnational Economics (adv.), Microeconomics: Game Theory és Economics of Organisation and Management. Aki már tanult az otthoniaknál sokkal jobb egyetemeken, annak unalmas lesz, amit mondok, de a különbséget egyszerűen zongorázni lehet. Ábel megérkezett Amerikába, és nagy neki az istálló. Minden kurzushoz elérhető elektronikus felület, az egyikből reader is lett összeállítva. Az órák is, amiken eddig voltam, pont úgy zajlottak le, ahogy a Nagykönyvben meg van írva. Interakció, felkészült, angolul folyékonyan beszélő oktató, aki képes jól átadni a kulcsgondolatokat. Egyedül az EOM-nál nem láttam különbséget az itteni óra és mondjuk az otthoni Vezszerv tanszék órái között. Igaz, ez utóbbi egy jobb egyetemen is megállná a helyét.

Majd még írok részletesebben is. Mindenesetre az első benyomások megfelelnek annak, amit az eddig itt járók mondtak. Sőt, nagyon pozitív az összkép.

A bejegyzés trackback címe:

https://econtrip.blog.hu/api/trackback/id/tr17645161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása